Učitavanje... Molimo sačekajte...


Jugoslav Tošković

Kontakt informacije


+382 69 026 947Tošković Jugoslav je specijalista primijenjene fizioterapije. Osim u PZU Fizio zaposlen u KCCG Podgorica, Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju gdje radi od 1993.god. Rođen ja 17. 12. 1964. godine u Djakovici, Srbija. Završio ja osnovnu školu i gimnaziju u Podgorici. Osnovne studije fizioterapije zavrsio na beogradskom Univezitetu 1988. U Beogradu je završio i specijalističke studije i stekao zvanje specijalista primijenjene fizioterapije. Počeo je karijeru kao fizioteraput u košarkaškom klubu Budućnost.Radio je u fudbalskom klubu Budućnost iz Podgorice, na Cetinju u RK Lovćen, KK Lovćen, FK Lovćen i FK Cetinje.Radio je u ŽRK Budućnost, Beauty center Art Podgorica i OFK Titograd iz Podgorice.Bio je potpredsjednik udruženja fizioteraputa SR Jugoslavije.
Sada je član Izvršnog odbora Komore fizioteraputa Crne Gore.Radi na lečenju i rehabilitaciji a u svom radu koristi kineziterapiju,manipulativne tehnike u deblokadi blokiranih zglobova, mobilizaciju, refleksoterapiju, terapeutsku masažu, sve vrste elektroterapijskih procedura

FizioPG

Mislja Fizio tima je unapređenje i podizanje standarda u fizikalnoj medicini  najsavremenijim metodama i tehnologijama. U svom radu koristimo isključivo aparate i preparate koji zadovoljavaju najviše EU standarde. Pažljivo iskombinovane metode su recept za uspješno ozdravljenje!
Pratite nas

Možete pratite naše aktivnosti na sledećim socijalnim mrežama:Copyright by FizioPG 2020. All rights reserved.